Polisen ökar sin övervakande närvaro i samhället på strategiska och publika platser Pass eller nationellt ID-kort krävs vid resor till Frankrike

Viktig information från Stockholm Arlanda Airport

Minimera Maximera

Polisen ökar sin övervakande närvaro i samhället på strategiska och publika platser

Uppdaterad 2015-11-20 kl. 16:07
För mer information besök polisens hemsida:

Pass eller nationellt ID-kort krävs vid resor till Frankrike

Uppdaterad 2015-11-17 kl. 11:41
Från och med den 16 november behöver alla resenärer till Frankrike styrka sin identitet med pass eller nationellt ID-kort inför avresa. Resenärer uppmanas därför att ta med sig pass och/eller nationellt ID-kort.

Särskilda behov och ledsagning i samband med flygresa

Flygplan i luften, sett underifrån mot blå himmel. FotografiHär hittar du information för dig med särskilda behov i samband med din flygresa. Till exempel om du har en funktionsnedsättning och behöver ledsagning eller om du har en allergi som du måste informera om i förväg.

Vi vill att alla ska kunna resa med flyg, därför kan du som behöver det få extra hjälp på plats. Här läser du mer om hur ledsagning fungerar.

Det finns också information till dig som har andra särskilda behov och vill veta mer om hur det fungerar på flygplatser och ombord på flygplanet. Så att du kan planera din resa på bästa sätt.

Berätta om dina behov när du bokar

Berätta gärna redan när du bokar din flygresa om du har särskilda behov som du behöver hjälp med. Ju tidigare du meddelar dina behov, desto bättre förberedd är flygplatsen och flygbolaget på att ta emot dig.