Espresso House

I gaten hos oss på Visby Airport hittar du Espresso House. Här finns ursprungsmärkt kvalitetskaffe av specialbönor från hela världen – och mackor, sallader och bakverk från kedjans eget bageri. Espresso House håller öppet i samband med alla avgångar. Varmt välkommen!

Kategori: Café

Espresso House är det svenska caféet som öppnade i Lund 1996 och blev den största kaffebarkedjan i Norden. En av hemligheterna bakom succén är tonvikten på hantverk, kvalitet och aromer. På Espresso House görs gourmetkaffe från särskilt utvalda plantager i Brasilien, Etiopien, Guatemala och Tanzania.

Här finns även ett brett urval av kalla drycker, smoothies och lemonader. Bakverken blir till för hand i det egna bageriet i Malmö. Chokladbollarna är handrullade, focaccian bakas av italienskt mjöl och surdegen är äkta vara. Och är du bara ute efter en munsbit kan du välja en liten bakelse eller minisallad.

Espresso House-kaffet är märkt Direct Trade, Single Estate eller Single Origin. Det innebär bland annat att kaffet köps in i nära samarbete med odlaren och att bönans väg till din kopp är fullt spårbar.

Espresso House
1

Espresso House

Efter säkerhetskontrollen

Öppettider:

Espresso House håller öppet i samband med alla avgångar.