På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Nya flyglinjer från Arlanda startar i vår

 • Spela film
  Los Angeles
 • Spela film
  Düsseldorf
 • Spela film
  Gdansk
 • Spela film
  Mykonos

Los Angeles, Gdansk, Düsseldorf och Mykonos är fyra destinationer som du enkelt når med nya flyglinjer från Stockholm Arlanda Airport i vår.

SAS börjar flyga till Los Angeles

Den 14 mars börjar SAS flyga dagligen mellan Stockholm och Los Angeles. Detta innebär att det sedan 2013 har startat upp tretton nya interkontinentala direktflyg från Arlanda. Dagliga avgångar gäller även över sommarhalvåret, medan du under vinterhalvåret kan välja på fem-sex avgångar i veckan. Samtidigt utökar SAS antalet avgångar från Stockholm till New York och Chicago.

Tidtabell Stockholm Arlanda – Los Angeles

 • Avresa alla dagar i veckan från Arlanda med SK933 kl 9:50 med ankomst i Los Angeles kl 12:15.
 • Avresa alla dagar i veckan från Los Angeles med SK934 kl 14:15 med ankomst på Arlanda kl 10:00.

Boka dina biljetter hos SAS (nytt fönster)

Om Los Angeles

Den idylliska bilden av storstad, palmer och värme som många föreställer sig stämmer överens med Los Angeles verklighet. Här är klimatet hett och sommaren solig och lång.

Tips på vad du kan se och göra i Los Angeles 

Ny direktlinje till Düsseldorf med Air Berlin

Den 2 maj lyfter det första flyget från Arlanda till Düsseldorf. Sträckan kommer att trafikeras med tre flygningar dagligen. Möt våren i Düsseldorf du också - en stad som bland annat är känt för sina många konstsamlingar och muséer.

Tips på vad du kan se och göra i Düsseldorf

Boka dina biljetter på Air Berlins webbplats (nytt fönster)

SAS flyger direkt till Gdansk och Mykonos

SAS flög Stockholm-Gdansk under en kortare period 2011 och 2012 och har nu beslutat att flyga den mer frekvent från sommaren 2016. Från och med den 25 maj 2016 kan du därför resa direkt med SAS från Arlanda till Gdansk, sex dagar i veckan, alla dagar utom lördagar. Upplev Gdansk - en av de äldsta städerna i Polen med en händelserik historia och ett rikt kulturliv. 

Med start den 21 maj 2016 tar SAS dig dessutom reguljärt en dag i veckan till klassiska badorten Mykonos i Grekland. Här tar du det lugnt på fina stränder och njuter av den lokala grekiska maten.

Boka dina biljetter hos SAS (nytt fönster)