På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Upptäck Puerto Rico

  • Spela film
  • Spela film
  • Spela film
  • Spela film
  • Spela film

Med start 3 november kan du flyga direkt med Norwegian till Puerto Rico. En idealisk ö för dig som vill njuta av vita stränder, kristallklart vatten och mycket mer.

Puerto Rico – ett drömresmål i Karibien

Stranden Playa de Puerto Rico ligger intill det största promenadstråket och är soldyrkarens dröm då platsen är känd för att vara den soligaste på ön. Här kan du aktivera dig genom att snorkla i det turkosa vattnet, testa vattenskoter och vindsurfing. Söker du andra upplevelser finns många spännande alternativ. Vad sägs om att vandra i regnskogen El Yunque, bada i vattenfallen eller besöka Karibiens största fort El Morro?

Huvudstaden San Juan är en modern storstad med pastellfärgade hus, smala kullerstensgränder och spansk arkitektur. En gammal kolonial stad med massor av möjligheter till nöje och shopping. Den bästa shoppingen hittar du i San Juans äldre delar. Här finns små butiker, märkesbutiker och lokalt hantverk till låga priser. Puerto Rico bjuder på en spännande mix av det spanska, afrikanska och karibiska köket. Du kan välja och vraka, utbudet av restauranger och barer är stort.

Puerto Rico är den minsta av de fyra öarna i Stora Antillerna.

Boka din resa till Puerto Rico med Norwegian

Från och med 3 november flyger Norwegian direkt en gång per vecka, på tisdagar, till Puerto Rico.

Boka din resa hos Norwegian (nytt fönster)