På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Vinn resa till Prag med Czech Airlines

  • Spela film
  • Spela film
  • Spela film
  • Spela film
  • Spela film

Nu har du chansen att vinna flygbiljetter för dig och en vän till Prag med Czech Airlines. Svara på frågorna och ge oss din bästa motivering till varför just du ska vinna biljetterna.

Prag är Tjeckiens charmiga huvudstad. Stadskärnan är ganska liten och du tar dig lätt runt till fots eller med tunnelbana, spårvagn och buss. Gamla stan med den berömda Karlsbron, de judiska kvarteren och slottet Vysehrad är måste-besök. I Prag fyndar du både traditionella tjeckiska hantverk och kläder från de stora modehusen. Och varför inte prova öl från någon av de lokala bryggerierna tillsammans med den tjeckiska specialiteten knödel?

Czech Airlines har funnits sedan 1923 vilket gör dem till ett av de äldsta flygbolagen i Europa. De flyger till Prag både från Arlanda och Landvetter, med upp till 10 turer i veckan.

Nu kan du och en vän vinna flygbiljetter till Prag från Arlanda. Du tävlar genom att svara på frågorna nedan och ge en motivering på högst 30 ord varför just du ska vinna. Ditt bidrag skickar du senast 1 april 2015. Lycka till!

1. När blev Tjeckien medlem i EU?2. Vad heter Prags flygplats?