På denna webbplats använder vi cookies
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra
{{importantAnnouncement.HeadLine}}
{{importantAnnouncements[0].HeadLine}}
{{importantAnnouncement.HeadLine}}
Uppdaterad: {{importantAnnouncement.LastUpdated}}

{{importantAnnouncement.Body}}

Vinn unik övernattning i ramptornet på Arlanda

Det gamla ramptornet på Stockholm Arlanda Airport har för några dagar omvandlats till en unik lägenhet inredd av konstnären Cilla Ramnek. 

Nu har du chansen att vinna en övernattning i detta spektakulära boende genom tävlingen #HomeAwayArlanda

Här är din chans att vinna en övernattning i en av Sveriges mest spektakulära lägenheter genom en tävling anordnad av Stockholm Arlanda Airport och HomeAway, världens ledande uthyrare av semesterbostäder. 

Som gäst i lägenheten får du en 24-timmars upplevelse med det bästa Arlanda har att erbjuda såsom VIP-service direkt vid ankomsten, uppleva utsikten från flygtornets balkong samt besöka spännande platser bakom kulisserna på flygplatsen. Dessutom väntar kulinariska upplevelser från:

  • Frukost på RC Chocolat som drivs av Ronny Latva, medlem i det svenska konditorlandslaget.
  • Middag på Pontus in the Air, som ägs och drivs av en av Sveriges mest framstående kockar Pontus Frithiof.

Tävlingen pågår från 13 juni till 30 juli.

Inte nog med att du har chans att vinna en natt i ramptornet, du vinner även tre nätter i något av HomeAways boenden i Stockholm, Köpenhamn, Oslo eller Helsingfors.

Till tävlingen

#HomeAwayArlanda

 

Om konstnären Cilla Ramnek

Cilla Ramnek är en multikonstnär och kreatör som rör sig fritt mellan kommersiella uppdrag och sitt undersökande arbete i ateljén. Som exempel kan nämnas separat- eller samlingsutställningar, konst för offentlig miljö, handledning, föreläsningar, mönsterformgivning, utställningsdesign och kuratorsuppdrag.

– Jag tackade ja till det här projektet för att jag tyckte att miljön var så extraordinärt cool på ett sätt som jag verkligen gillar. Dels rent estetiskt och dels för att det andades lite av övergiven plats, något jag alltid tjusas av. Det här är lätt räknat bland de roligaste miljöerna jag någonsin jobbat med, jag inspireras av själva platsen med dess specifika förutsättningar och sen föds inredningen ur det naturligen, säger Cilla Ramnek.

Partners

Lägenheten är inredd med produkter från Designtorget, Dufry / Design House Stockholm, KKDK Luggage, WH Smith och Franks Flowerbar. De flesta produkter går att köpa på Stockholm Arlanda Airport. Tack även till Svenskt Tenn och Fogia.