Gå till innehåll

Food Hall
Öppnar på Marknadsplatsen våren 2024

Food Hall är ett spännande mat- och dryckeskoncept som hittas på Arlandas Marknadsplats.

Kvinna lägger upp mat i restaurangkök

Asia Street Cooking

Asia Street Cooking erbjuder en modern upplevelse från den asiatiska street food-traditionen. Här tillagas färska ingredienser i vackra färger i ett öppet kök, så du kan se hela processen. Du kommer få känslan av den asiatiska street food-atmosfären så fort du kliver in i restaurangen.

Baba Grill

På Baba Grill kan du som är sugen på enkel men smakrik mat njuta av gedigna, traditionella Mellanöstliga recept. På menyn finns rätter baserade på falafel, shawarma och halloumi. Dessa serveras med plockmat såsom hummus och tabbouleh. Självklart kan du även beställa frukost.

Mat från mellanöstern
Smörgås med tomater och basilikia

Bread Break

Sitt namn troget erbjuder Bread Break en chans att slappna av och njuta av en av de rätter det äts mest av i världen – smörgåsar. Genom att kombinera surdegsbröd med pålägg av högsta kvalitet skapas något som passar de flesta. Här hittar du mackor som passar dygnets alla timmar.

La Neta

La Neta är en Stockholmsbaserad mexikansk restaurang med fokus på tacos och quesadillas. Här serveras mat som passar utmärkt till lunch med en flaska Jarritos, eller till middag med en kall öl. Har du ett tidigt flyg? Passa på att beställa en frukosttaco.

Mexican food
Mojitodrinkar

SAMLA

SAMLA är en naturlig samlingsplats innan avresan. Baren går från att servera baristakaffe på morgonen till vin, öl och cocktails på kvällen. Dryckesutbudet är i första hand uppbyggt kring lokala märken, som kompletteras av internationella klassiker från varje kategori.