Alfredos

Pizza, pasta, kebab och a la carte meny från det svenska och italienska köket. Alfredos är en av de populäraste restaurangerna i SkyCity, med bekvämt läge en trappa upp från vimlet. 

Kategori: Glutenfritt Laktosfritt Restaurang Vegetariskt
Tidsgaranti 15 min 15 min
Tidsgaranti
Sädesslag som en symbol för glutenfri mat Glutenfritt
En mjölkflaska som symbol för laktosfri mat Laktosfritt
Två små vita blad på en stjälk som symbol för vegetarisk mat Vegetariskt

På vägen från inrikes till nästa destination ute i världen väljer många ett besök på Restaurang Alfredos. Här lagar vi genuin mat för alla som älskar Italien och Sverige. Hos oss upplever ni äkta italienskt och svenskt hantverk, och det yttersta bland råvaror och traditionella recept - alltid baserade på säsong och kompromisslös kvalitet. Serveringen har dessutom ett lugnt läge, med utsikt över folklivet och plats för mindre sällskap.

Alfredos har en lång historia i SkyCity , idag består den främsta publiken av gäster som mellanlandar från andra orter i Sverige, men restaurangen är också välbesökt av internationella resenärer. På Alfredo's hittar du inte bara en utsökt måltid, utan här får ni även en upplevelse ni inte hittar på någon annan flygplats. Hos oss kan ni gnugga axel med internationella stjärnor, Sveriges elitidrottare, personal på Arlanda och resenärer runt om i världen.

Den perfekta starten eller det perfekta avslutet på din resa!

Alfredos logotype

Hitta hit

1

Alfredos

SkyCity Före säkerhetskontrollen

Öppettider:

Måndag–fredag: 11.00–18.00

Telefon:

08-593 607 80