På denna webbplats använder vi cookies
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra
{{importantAnnouncement.HeadLine}}
{{importantAnnouncements[0].HeadLine}}
{{importantAnnouncement.HeadLine}}
Uppdaterad: {{importantAnnouncement.LastUpdated}}

Andersson Food & Akvavit

På Andersson Food & Akvavit hittar du skandinaviska tapas och traditionella svenska maträtter noga komponerade av den prisbelönta kocken Leif Mannerström. Din rätt kan du komplettera med till exempel klassisk akvavit, öl, vin eller alkoholfria alternativ.

Kategori: Restaurang Vegetariskt
Tidsgaranti 20 min 20 min
Tidsgaranti

Den svenska kokkonstens nestor Leif Mannerström hade en vision om ett skräddarsytt krogkoncept för flygplatser. Det skulle vara lätt, snabb och smakrik mat. Loungekänsla och trivsam atmosfär i baren. Gästen skulle få sig ett stycke skandinavisk matkultur, även om tiden kunde vara knapp. År 2009 öppnade Andersson Food & Akvavit på Arlanda, i ett avskilt hörn på F-piren, och har blivit högt uppskattad av de internationella resenärerna.

Menyn är omsorgsfullt komponerad med minirätter och klassiker från norr, som köttbullar med gräddsås och lingon. Men också räksmörgås, caesarsallad, frukost och hamburgare. På dryckeslistan finns en noga utvald samling viner och akvavitsorter.

Andersson Food & Akvavit

Hitta hit

Karta Andersson Food & Akvavit
1

Andersson Food & Akvavit

Terminal 5 Efter säkerhetskontrollen

Öppettider:

Dagligen – öppnar en timme före första avgång och stänger i samband med sista avgång från Terminal 5.

Telefon:

08-585 541 92