På denna webbplats använder vi cookies
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra
{{importantAnnouncement.HeadLine}}
{{importantAnnouncements[0].HeadLine}}
{{importantAnnouncement.HeadLine}}
Uppdaterad: {{importantAnnouncement.LastUpdated}}

East & West

SkyCity-restaurangen som är vad den utger sig för att vara, ett matställe med bredast tänkbara urval rätter från öst, väst och däremellan. Ingen annanstans på Arlanda hittar du prinsesstårta, dumplings och tandoori på samma ställe.

Kategori: Glutenfritt Restaurang Veganskt
Tidsgaranti 15 min 15 min
Tidsgaranti
Veganskt
Glutenfritt

East & West är enkelt att hitta, placerat mitt i Sky City. Serveringen ligger intill det främsta gångstråket, med en avskild restaurangdel för dig som vill inta din måltid i lugn och ro. Du kan också ta plats vid borden intill de ståtliga panoramafönstren, med en av de finaste utsikterna på Arlanda.

Restaurangen heter som den gör eftersom den har ett "något för alla"-koncept med nationalrätter från de mest älskade matkulturerna i öst och väst. Japansk sushi och yakitori, mexikanska enchiladas och chiligryta. Indisk tandoori och tikka masala. East & West serverar även lättare svensk cafémat, som bakpotatis, sallader och bakverk.

East and West logo

Hitta hit

Karta East and west
1

East & West

SkyCity Före säkerhetskontrollen

Öppettider:

Måndag−fredag 07.00−22.00
Lördag 08.00−18.30 
Söndag 08.00−22.00

Telefon:

08-593 608 50