Johan & Nyström

Kaffehantverk i särklass. Johan & Nyström kallar sig kafferevolutionärer och har vunnit flera fina priser, inklusive White Guide-utmärkelsen Sveriges Bästa Café. Bären handplockas i nära samarbete med utvalda kaffeodlare och rostas enligt slow roast-metoden. Ekologiskt, rättvist – och passionerat.

Kategori: Café Laktosfritt Veganskt Vegetariskt
Tidsgaranti 5 min 5 min
Tidsgaranti
Två vita blad på orange bakgrund som symbol för vegansk mat Veganskt
En mjölkflaska som symbol för laktosfri mat Laktosfritt
Två små vita blad på en stjälk som symbol för vegetarisk mat Vegetariskt

Kaffebaren som ger dig en upplevelse utöver det vanliga, kaffedrycker med unika smaker och en genuin historia. Odlarna är valda med största omsorg och bären plockas när de är som rödast för maximal sötma. Visionen är att sprida en bättre kaffekultur med finsmakarkaffe som är rättvist och ekologiskt producerat.

Johan & Nyström började som landets första kafferosteri, blev en prisbelönt konceptbutik på Söder i Stockholm och öppnade sedan på Arlanda. I dag är Johan & Nyström inte bara en White Guide-favorit, utan har också fått det prestigefulla Alegra-priset och omnämnts i Louis Vuittons cityguide.

De två kaffebarerna på Arlanda har ypperliga smörgåsar och ett intressant sortiment för dig som föredrar te. Det ena hittar du i avgångshallen på Terminal 2. Den andra, större baren på Terminal 4 är även en butik som säljer rosteriets egna produkter.

Johan & Nyström logo

Hitta hit

1

Johan & Nyström

Terminal 2 Före säkerhetskontrollen

Öppettider:

Dagligen − öppnar en timme före första avgång och stänger i samband med sista avgång från Terminal 2.

Telefon:

08-522 355 00
2

Johan & Nyström

Terminal 4 Efter säkerhetskontrollen

Öppettider:

Dagligen − öppnar en timme före första avgång och stänger i samband med sista avgång från Terminal 4.

Telefon:

08-522 355 00