Kitchen & Table Clarion

Kitchen & Table är ett restaurangkoncept inom Clarion Hotel. Restaurangen erbjuder vad de själva kallar fun dining, snarare än fine dining, i en inbjudande, varm och avslappnad miljö. 

Kategori: Restaurang Vegetariskt
Tidsgaranti 0 min 0 min
Tidsgaranti
Två små vita blad på en stjälk som symbol för vegetarisk mat Vegetariskt

Till lunch erbjuds förutom dagens lunch ett urval av favoriter. På menyn hittar du sallader, fiskrätter och den populära KT Classic Burger med Soho Fries och Butchers Cut Steak Frites.

Middagsmenyn har influenser från Manhattan med moderna och gränsöverskridande kombinationer där inspiration hämtas från internationella och traditionella kök. Resultatet blir personliga och lekfulla tolkningar i kombination med lokala råvaror och specialiteter.

Bakom konceptet står stjärnkocken Marcus Samuelsson, som tidigare varit kökschef på den trestjärniga restaurangen Aquavit i New York och som idag driver restaurang Red Rooster i Harlem. Det gör att det inte känns så förvånande att en restaurang som blandar smaker från två skilda världar landar på Arlanda. För är det någonstans man borde uppleva matmöten mellan världens olika kök så är det på en flygplats med över 160 destinationer.

E-post: arlanda@kitchenandtable.se

Kitchen & Table Arlanda logotype

Hitta hit

1

Kitchen & Table Clarion

SkyCity Före säkerhetskontrollen

Öppettider:

Lunch: 
Måndag–fredag: 11.00–14.00 
Lördag–söndag: 12.00–17.00 

Middag: 
Måndag–söndag 17.00–23.00 

Bar: 
Varje dag 17.00–24.00 

Lobbybaren Living Room är öppen 11.00–24.00.

Telefon:

08-444 18 15