Naked Juicebar

Garanterad hälsokick i SkyCity. På Naked juicebar serveras färskmixade juicer, smoothies och fingermat på det "nakna" sättet, utan tillsatser. Det mesta innehåller extra näringsrika ingredienser, så kallade superlivsmedel.

Kategori: Café Veganskt Vegetariskt
Tidsgaranti 5 min 5 min
Tidsgaranti
Två vita blad på orange bakgrund som symbol för vegansk mat Veganskt
Två små vita blad på en stjälk som symbol för vegetarisk mat Vegetariskt

Den svenska juicebaren där du kan ladda energireserven inför resan med juicer som pressas och mixas på beställning, krämigare smoothies med frusen yogurt och fingermat. Det senare finns i form av smakrika soppor, gourmetwraps, sallader och quesadillas.

Kedjan har en utpräglad hälsoprofil, där nästan allt på menyn innehåller superlivsmedel som acai, goji, sesamfrön, chiafrön och vetegräs.

Grundarparet bakom Naked juicebar kallar det för att "sälja solsken". Idén började som en kärlekshistoria i soldränkta Surfer's Paradise, Australien. Surfarna Steve Collyer och Maria Wirén blev förälskade i varandra – och i fräscha fruktdrycker. År 2007 stod premiären för den första juicesbaren. Det har blivit många fler i Sverige.

För den som får lust med egen solskensföda finns en receptbok, "Juices, Smoothies & Sunshine Foods", skriven av Maria Wirén.

E-post: arlanda@nakedjuicebar.se

Hitta hit

1

Naked Juicebar

SkyCity Före säkerhetskontrollen

Öppettider:

Måndag−fredag 07.30−20.00
Lördag 09.30−17.00 
Söndag 09.30−20.30