Pontus in the Air

Stjärnkrögaren Pontus Frithiof har förverkligat sin vision i Arlandas största kroglokal, en trappa upp i Terminal 5. Pontus in the Air har allt som krävs för dig som uppskattar en verkligt kulinarisk upplevelse. Egen vinkällare, sommelier och ett fullt utrustat kök där allt lagas från grunden. Pontus in the Air är som första flygplatskrog i Sverige någonsin, omnämnda i White Guide 2017!

Kategori: Glutenfritt Laktosfritt Restaurang Veganskt Vegetariskt
Tidsgaranti 14 min 14 min
Tidsgaranti
Två vita blad på orange bakgrund som symbol för vegansk mat Veganskt
Sädesslag som en symbol för glutenfri mat Glutenfritt
En mjölkflaska som symbol för laktosfri mat Laktosfritt
Två små vita blad på en stjälk som symbol för vegetarisk mat Vegetariskt

Pontus in the Air är den kanske mest storslagna krogsatsningen någonsin på Arlanda. Sommelierbemanning, bordsservering, två barer, en diger vinlista med hundratals champagner – med ägaren, krögaren och entreprenören Pontus Frithiof själv vid rodret. Ambitionen är högsta möjliga, att erbjuda något för alla.

Den luftiga lokalen har sammanlagt 250 sittplatser. I Brasseriet är det vinbar och à la minute-servering som gäller. Här råder tidsgaranti på fjorton minuter från beställning.

Under morgonen serveras frukost i Brasseriet. Välj mellan en stadig frukost med bland annat äggröra och fattiga riddare. Eller ett mer hälsosamt alternativ såsom gröt med äppelkompott, grillad levain med avokado, fruktsallad och färskpressad apelsinjuice.

Monstro Burgers & Pasta är ett familjekoncept på Pontus in the Air. Här serveras vällagade goda hamburgare och krämiga pastarätter inspirerade av det italienska och amerikanska köket.

Prisklass: Förrätter från 165 kr - varmrätter från 195 kr. Pontus in the Air är en kontantfri restaurang.

Lounge: American Express Lounge för Centurion- och Platinummedlemmar. Loungen erbjuder en avkopplande miljö med utsikt över flygplatsens start- och landningsbanor. Ta del av ett generöst utbud av vällagad mat och dryck från Brasseriets meny och välfyllda vinkällare.

Society Works at Pontus in the Air: Här erbjuds fyra ytor för möten för upp till 15 personer. En fullskalig service med avskilda kontors- och mötesplatser där mat och dryck är inkluderat.

Logotype Pontus in the Air

Hitta hit

1

Pontus in the Air

Terminal 5: 1-24, F26-F69 Efter säkerhetskontrollen

Öppettider:

Söndag-fredag: 05.00–20.00 (köket stänger 19.30)
Lördag: 05.00-17.00 (köket stänger 16.30)

 

Telefon:

0760-14 14 94