Pontus in the Air

Stjärnkrögaren Pontus Frithiof har förverkligat sin vision i Arlandas största kroglokal, en trappa upp i Terminal 5. Pontus in the Air har allt som krävs för dig som uppskattar en verkligt kulinarisk upplevelse. Egen vinkällare, sommelier och ett fullt utrustat kök där allt lagas från grunden. Pontus in the Air är som första flygplatskrog i Sverige någonsin, omnämnda i White Guide 2017!

Kategori: Glutenfritt Laktosfritt Restaurang Vegetariskt
Tidsgaranti 15 min 15 min
Tidsgaranti
Glutenfritt
Laktosfritt
Vegetariskt

Pontus in the Air är den kanske mest storslagna krogsatsningen någonsin på Arlanda. Sommelierbemanning, bordsservering, två barer, en diger vinlista med hundratals champagner – och den legendariske Pontus Frithiof själv vid rodret. Ambitionen är högsta möjliga, att erbjuda något för alla.

Den luftiga lokalen har sammanlagt 250 sittplatser. I Brasseriet är det vinbar och à la minute-servering som gäller. Här råder tidsgaranti på tolv minuter från beställning.

Under morgonen serveras frukost i Brasseriet. Välj mellan en stadig frukost med bland annat äggröra och fattiga riddare. Eller ett mer hälsosamt alternativ såsom chiapudding, grillad levain med avokado, fruktsallad och färskpressad apelsinjuice.

Monstro Burgers & Pasta är ett familjekoncept på Pontus in the Air. Här serveras vällagade goda hamburgare och krämiga pastarätter inspirerade av det italienska och amerikanska köket.

Prisklass: Varmrätter från 185 kr. Wraps och baguetter från 59 kr. Pontus in the Air är en kontantfri restaurang.

Lounge: American Express Lounge för Centurion- och Platinummedlemmar. Loungen erbjuder en avkopplande miljö med utsikt över flygplatsens start- och landningsbanor. Ta del av ett generöst utbud av vällagad mat och dryck från Brasseriets meny och välfyllda vinkällare.

Society Works at Pontus in the Air: Här erbjuds fyra ytor för möten för upp till 15 personer. En fullskalig service med avskilda kontors- och mötesplatser där mat och dryck är inkluderat.

Logotype Pontus in the Air

Hitta hit

1

Pontus in the Air

Terminal 5 Efter säkerhetskontrollen

Öppettider:

Dagligen – öppnar en timme före första avgång och stänger i samband med sista avgång från Terminal 5.

Telefon:

0760-14 14 94