På denna webbplats använder vi cookies
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra
{{importantAnnouncement.HeadLine}}
{{importantAnnouncements[0].HeadLine}}
{{importantAnnouncement.HeadLine}}
Uppdaterad: {{importantAnnouncement.LastUpdated}}

RAI Restaurang

"Mat och dryck med utsikt", lyder parollen på RAI som är en av Arlandas största och äldsta restauranger. Ta rulltrappan upp för en räksmörgås, gå för dagens rätt i lunchmatsalen – eller boka konferensrum för ditt företag.

Kategori: Glutenfritt Laktosfritt Restaurang Veganskt Vegetariskt
Tidsgaranti 20 min 20 min
Tidsgaranti
Veganskt
Glutenfritt
Laktosfritt

Speciellt för RAI är mångsidigheten och de väl tilltagna, luftiga ytorna med prima utsikt över start- och landningsbanorna. För dig som är på väg till det tidiga morgonflyget dukas en frukostbuffé fram redan klockan fem på morgonen. I den stora matsalen serveras lunch och tidig middag från en à la carte-meny, fram till kl 20.30.

På RAI passar maten de flesta, stora som små. Här kan du få en tomat- och mozzarellasallad, Toast Skagen eller steak minute med frites. För barnen finns en särskild meny med hamburgare, pannkakor och spagetti bolognese.

Restaurangen hör till det fåtal på flygplatsen som tar emot lunch- och middagsbokningar för större sällskap. Det finns även ett konferensrum för bokning, en välfylld bar och fikabuffé.

Rai logga

Hitta hit

Karta Rai
1

RAI Restaurang

Terminal 5 Före säkerhetskontrollen

Öppettider:

Måndag−fredag och söndag 06.00−20.00
Lördag 06.00−19.00

Telefon:

08-797 75 55