Wayne's Coffee Express

Den svenska kaffepionjären i Terminal 5. Wayne's Coffee är den första och hittills enda kravmärkta kaffekedjan i landet. En stor del av sortimentet är ekologisk, kaffet är av eget märke och de maffiga bakverken kommer från det egna bageriet.

Kategori: Café Laktosfritt Vegetariskt
Tidsgaranti 5 min 5 min
Tidsgaranti
En mjölkflaska som symbol för laktosfri mat Laktosfritt
Två små vita blad på en stjälk som symbol för vegetarisk mat Vegetariskt

Kaffebaren som en gång drog igång lattetrenden i Sverige blir bara miljövänligare med åren. I dag är kaffet både Rainforest Alliance-certifierat och rättvisemärkt. De ekologiska råvarorna blir allt fler och menyn har förnyats med växtbaserade nyheter, till exempel hälsoshots med ingefära och gurkmeja.

Kedjans särskilda fokus på äkta råvaror och genuin matlagning har varit med från start. Alla sallader, smörgåsar och wraps lagas på plats i cafét. De USA-inspirerade bakverken som Wayne's Coffee gjort sig känt för bakas i eget bageri – bullar, cheesecakes, muffins och kakor.

Wayne's Coffee var banbrytande när den första kaffebaren öppnade i Stockholm år 1994, med amerikanska Starbucks som förebild. Sedan dess har baren vuxit till en franchisekedja som expanderat över hela Sverige och finns i flera andra länder.

Wayne's Coffee logotype

Hitta hit

1

Wayne's Coffee Express

Terminal 5 Efter säkerhetskontrollen

Öppettider:

Dagligen: 05.00-19.00

Telefon:

08-522 355 00