På denna webbplats använder vi cookies
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra
{{importantAnnouncement.HeadLine}}
{{importantAnnouncements[0].HeadLine}}
{{importantAnnouncement.HeadLine}}
Uppdaterad: {{importantAnnouncement.LastUpdated}}

easyJet flyger till London från Arlanda

2016-12-13, kl. 14:07

Nu kan du flyga till London med flygbolaget easyJet. Det är den tredje flyglinjen som easyJet öppnar inom loppet av ett år från Arlanda. Därmed flyger de nu till fyra destinationer från Stockholm; London, Milano, Lyon och Genève. Trafiken startar i mars 2017, lagom till påsklov eller vårweekend i London.

 London på kvällen: parlamentet och Big Ben

London är den största destinationen för privatresenärer från Arlanda, där finns något för alla. Flanera i trevliga Nothing Hill eller upplev oslagbar shopping i Covent Garden. Ta en Afternoon Tea innan du besöker konstmuseet Tate Modern. Res till London och få en oförglömlig upplevelse.  

Tidigare i år har easyJet annonserat de två destinationerna Milano och Lyon. London blir därmed den tredje destinationen från Arlanda som easyJet annonserar under 2016. Sammantaget flyger easyJet nu till fyra destinationer inräknat Genève som är en destination sedan tidigare.

- Vi är mycket glada över att easyJet som är ett av Europas största flygbolag fortsätter att satsa på Stockholm. De har etablerat flera flyglinjer här på kort tid, och med denna linje till London erbjuds nu svenska resenärer allt fler destinationer från lågprisflygbolag på Arlanda, säger Elizabeth Axtelius, direktör för Aviation Business på Swedavia.

easyJet kommer att flyga sträckan Stockholm - London Luton fyra dagar i veckan året runt med start 26 mars 2017 och kan redan nu bokas på easyJet.com