På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Go BIG - flyg direkt från Arlanda till nästa storstadspuls

  • Spela film
  • Spela film
  • Spela film

Du står mitt i stadens hjärta och upplever den svindlande känslan av skyskrapornas höjder, hör sorlet från stadens brus blandat med nya ljud. Du känner citypulsen i en aldrig sinande ström av taxibilar och människor och berusas av dofter från världens alla kök. Vad som än händer och vad du än tar dig för vet du att du kommer att få ett minne för livet.

Flyg direkt till sju superstäder runtom i världen. Boka ditt äventyr redan idag.

New York

I New York insuper du atmosfären av en riktig metropol. Njut av nybakta pretzels i de klassiska gatustånden vid Times Square, shoppa senaste trenderna i Soho, få nya matupplevelser i Chinatown och ta en härlig promenad över Brooklyn Bridge till Williamsburg - varje hipsters Mecka. 

Flygbolag: SAS, Norwegian, United Airlines, Delta Air Lines

Hongkong

Kinesiska miljonstaden Hongkong är vackert belägen vid kusten och inloppet till Pärlfloden, omgiven av höga berg som ger ett subtropiskt klimat. Här shoppar du på någon av stadens marknader eller gallerior och ser utsikten över staden från Victoria Peak en smogfri dag. Att smaka den kantonesiska rätten dim sum är ett måste.

Flygbolag: SAS - Lanseras i september 

San Francisco/Oakland

San Francisco ligger i Kalifornien, på en halvö i San Franciscobukten. Här finns en behaglig temperatur sommartid och under vintern når den sällan under nollsträcket. Du hittar sevärdheter som världskända Golden Gate-bron, fängelseön Alcatraz, Chinatowns exotiska butiker och restauranger samt shoppar allt från exklusiva märkeskläder till second handSan Francisco erbjuder också fantastiska panoramavyer, orkar du inte gå hoppar du enkelt på de berömda kabelspårvagnarna som går på stadens branta gator. 

Flygbolag: Norwegian

Peking

Peking - Kinas politiska och kulturella centrum - har med sin moderna utveckling i kontrast till den forntida historien länge fascinerat turister. Här besöker du världsberömda sevärdheter som Kinesiska muren, Himmelska fridens torg och Den förbjudna staden. Upplev också det kinesiska köket som är uppdelat i åtta regionala kök - här finns allt från stark och smakfull mat med mycket chili och röd peppar i Sichuanköket till Guangdonköket som har fokus på de naturliga smakerna i råvarorna utan för mycket kryddor. Vad gillar du?

Flygbolag: Air China

Los Angeles

Den idylliska bilden av storstad, palmer och värme som många föreställer sig stämmer överens med Los Angeles verklighet. Här är klimatet hett och sommaren solig och lång. I LA behöver du knappast gå sysslolös - åk karuseller på Disneyland, sola och bada på en av de många stränderna, shoppa på Rodeo Drive eller varför inte ta en selfie framför Hollywoodskylten?

Flygbolag: Norwegian

Bangkok

I Bangkok är det varmt och bullrigt, svalt och lugnt på samma gång - helt beroende på var du befinner dig. Besök ett vackert buddhisttempel, shoppa i gigantiska varuhus med air condition eller ta en båttur på floden Chao Phrayas. Missa inte gatan Khao San Road - varje backpackers paradis med billigt boende, ett myller av människor och spännande maträtter från gatustånden. En knaprig gräshoppa till grodlåret kanske?

Flygbolag: Thai Airways International, Norwegian

Chicago

I Chicago är det svårt att undgå jazz, blues eller house – stilar som har sina rötter härifrån. Strosa runt bland skyskraporna och insup den fantastiska arkitekturen, blir det för varmt kan du alltid svalka dig på en av alla stränderna som finns intill stadskärnan. Millennium Park är idag en av de mest välbesökta turistattraktionerna, här kan du sommartid njuta av både picknick och konserter. För den icke höjdrädda är Skydeck Chicago ett måste. 103 våningar upp har du 360 gradig utsikt över hela staden – stående på balkonger byggda i glas. Vågar du titta ner?

Flygbolag: SAS