På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Om tävlingen

Tävlingen pågår mellan den 8 och 20 maj 2014. Bidrag som kommer in efter den 20 maj får inte delta i tävlingen.

Alla som har fyllt 18 år kan vara med och tävla, förutom anställda på Swedavia AB. Genom att delta i tävlingen godkänner du automatiskt nedanstående villkor. Swedavia har rätt att använda tävlingsbidrag tillsammans med namn i andra kommersiella och icke kommersiella sammanhang.

Svara på tre frågor och skriv därefter en motivering med högst 30 ord: ”Vilken ABBA-låt tycker du bäst om och varför? Du måste skriva en motivering för att delta i tävlingen. Alla uppgifter om namn, e-post och telefonnummer måste vara ifyllt. Skicka bidraget senast den 20 maj 2014.

Vinnarna

Vinnarna väljs ut av en jury bestående av representanter från Swedavia. Vinnarna kontaktas via telefon och mejl.  Juryns beslut kan inte överklagas. Vinnarna betalar eventuell skatt på vinsten.

Priset

Fem vinnare får ett presentkort vardera till ABBA the Museum. Varje presentkort är värt 400 kr. Presentkortet kan användas till inträde och att handla för i shoppen.

Hantering av personuppgifter

All behandling av personuppgifter sker utifrån bestämmelserna om integritetsskydd i personuppgiftslagen.

Läs mer om PUL.

Frågor?

Swedavia AB ansvarar för tävlingen. Om du har frågor, kontakta info.arlanda@swedavia.se.