På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra
Planerat tekniskt underhåll – ankomster och avgångar uppdateras inte

Viktig information från Stockholm Arlanda Airport

Minimera Maximera

Planerat tekniskt underhåll – ankomster och avgångar uppdateras inte

Uppdaterad 2016-08-25 kl. 22:57
Under fredag kväll och natt uppdateras inte ankomster och avgångar på grund av planerat tekniskt underhåll. Vi hänvisar till vår chatt som har öppet under hela natten samt vår kundtjänst, tel. 010-109 10 00 eller 010-109 31 00 om du behöver information om aktuella ankomst- och avgångstider under den här tiden.

För grannar

Här finns aktuell information och nyheter till alla flygplatsens grannar, såväl privatpersoner som kommuner och näringsliv.

Stockholm Arlanda Airport är Sveriges största flygplats. Under 2015 passerade cirka 23,2 miljoner resenärer med något av våra drygt 80 flygbolag. Det nära läget till Stockholm gör Arlanda till ett viktigt nav för resande, affärer och arbete. Ett spännande område som du som granne har bara ett stenkast bort. Och du är välkommen dygnet runt.

Arlanda spelar en stor roll för tillväxten, inte bara i Stockholm och resten av landet, utan även i den närmaste omgivningen. Undersökningar visar att Arlandas närområde utvecklas i takt med att flygplatsen expanderar. Flygplatsen är bland annat en arbetsplats för ungefär 17 000 personer och nya arbetstillfällen skapas ständigt. Här finns dessutom en hel del att uppleva och upptäcka.

De flesta som flyger till Arlanda ska vidare till Stockholm, Mälardalen eller någon annanstans i Sverige. Det gör det viktigt för Arlanda att arbeta tillsammans med alla grannkommuner och näringslivet, så att vi kan utveckla regionen tillsammans. Här kan du läsa mer om hur vi samarbetar.

Här kan du också läsa om hur Arlanda följer upp miljöpåverkan i form av buller liksom hur banorna väljs och hur bullerisolering av bostäder går till.

På grund av en programuppdatering kommer WebTrak ligga nere mellan 11 juni klockan 19.00 och 12 juni klockan 05.00.