Polisen ökar sin övervakande närvaro i samhället på strategiska och publika platser Pass eller nationellt ID-kort krävs vid resor till Frankrike

Viktig information från Stockholm Arlanda Airport

Minimera Maximera

Polisen ökar sin övervakande närvaro i samhället på strategiska och publika platser

Uppdaterad 2015-11-20 kl. 16:07
För mer information besök polisens hemsida:

Pass eller nationellt ID-kort krävs vid resor till Frankrike

Uppdaterad 2015-11-17 kl. 11:41
Från och med den 16 november behöver alla resenärer till Frankrike styrka sin identitet med pass eller nationellt ID-kort inför avresa. Resenärer uppmanas därför att ta med sig pass och/eller nationellt ID-kort.

För grannar

Här finns aktuell information och nyheter till alla flygplatsens grannar, såväl privatpersoner som kommuner och näringsliv.

Stockholm Arlanda Airport är Sveriges största flygplats. Under 2014 passerade 22,4 miljoner resenärer med något av våra drygt 80 flygbolag. Det nära läget till Stockholm gör Arlanda till ett viktigt nav för resande, affärer och arbete. Ett spännande område som du som granne har bara ett stenkast bort. Och du är välkommen dygnet runt.

Arlanda spelar en stor roll för tillväxten, inte bara i Stockholm och resten av landet, utan även i den närmaste omgivningen. Undersökningar visar att Arlandas närområde utvecklas i takt med att flygplatsen expanderar. Flygplatsen är bland annat en arbetsplats för ungefär 17 000 personer och nya arbetstillfällen skapas ständigt. Här finns dessutom en hel del att uppleva och upptäcka.

De flesta som flyger till Arlanda ska vidare till Stockholm, Mälardalen eller någon annanstans i Sverige. Det gör det viktigt för Arlanda att arbeta tillsammans med alla grannkommuner och näringslivet, så att vi kan utveckla regionen tillsammans. Här kan du läsa mer om hur vi samarbetar.

Här kan du också läsa om hur Arlanda följer upp miljöpåverkan i form av buller liksom hur banorna väljs och hur bullerisolering av bostäder går till.