På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Upptäck Arlanda på ditt sätt

  • Spela film
    Följ med på en guidad tur på flygplatsen.
  • Spela film
    Se flygplan på nära håll.
  • Spela film
    Njut av mat och dryck på Arlandas restauranger.

Flygplatsen är ett spännande område som du som granne har bara ett stenkast bort – och du är välkommen dygnet runt.

Stockholm Arlanda Airport ligger i hjärtat av Skandinavien och är Sveriges största flygplats. Under 2013 passerade 20 miljoner resenärer. Det nära läget till Stockholm gör Arlanda till ett viktigt nav för resande, affärer och arbete. Här finns en hel del att uppleva och upptäcka.

Restauranger

På Stockholm Arlanda Airport kan du vara ganska säker på att hitta något du tycker om, oavsett om du är ute efter en ordentlig middag eller bara är sugen på en kopp kaffe.
Restauranger och caféer på Arlanda

Shopping

Du behöver inte resa för att få tillgång till Arlandas shopping. Arlandas affärscentrum SkyCity, mellan Terminal 4 och 5, erbjuder det mesta – allt från kläder och skor till apotek och nybakat bröd.
Butiker på Arlanda

Guidade visningar

Följ med på någon av våra spännande guidade turer – till fots eller med buss – och upplev en helt ny sida av Sveriges i särklass största flygplats.
Mer om guidade visningar

Utsiktsplats

Vid bana 3 finns en utsiktsplats där du kan se flygplan starta och landa på nära håll.
Utsiktsplatsen

Flyghistoria på Arlanda

Upplev de senaste hundra årens flyghistoria – på Arlanda finns en utställning med både restaurerade trafikflyg och avancerade hemmabyggen. Dessutom kan du ta del av en unik samling historiska SAS-föremål.
Flygutställning