På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Clarion Hotel Arlanda Airport firar 1 år

2013-11-01, kl. 13:47

Idag fredag fyller Clarion Hotel Arlanda Airport 1 år. Under året har man framgångsrikt etablerat sig som ett attraktivt konferens- och eventhotell och samtidigt, tillsammans med Swedavia, utvecklat Arlanda som en av Sveriges främsta mötesplatser.

Närmare hundratusen gäster har checkat in under året och varit allt ifrån konferensgäster, bröllopspar och afterwork-besökare till charterresenärer, som övernattat för att få en lugn och skön start på sin resa med gångavstånd till gate.

Med sin geografiska placering på Arlanda, norra Europas knutpunkt för resande, är hotellet mycket konkurrenskraftigt.

– Vi drivs av en ambition att alltid erbjuda det lilla extra och därför kommer våra gäster även fortsättningsvis kunna komma hit och upptäcka nya innovativa saker. Just nu kan man njuta av konst av äventyrsfotografen Mattias Klum, få egenproducerad honung från våra 150 000 bin, ta ett dopp i Arlandas enda utomhuspool och börja sitt liv som nygift här på hotellet men det kommer mer, säger Henrik Berghult, VD på Clarion Hotel Arlanda Airport.