På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Flygbussarna gör uppehåll nattetid

2011-11-08, kl. 10:20

Den 31 oktober upphör Flygbussarna med sin trafik från flygplatsen till Stockholm i samband med ankomster nattetid. Det uppehåll som uppstår varar mellan klockan 01.30 och 04.20.

Under natten tar SuperShuttle, Flygbussarnas nya dörr-till-dörr-tjänst, över trafiken. 

Flygbussarna gör följande förtydligande kring vad som gäller från 30 oktober för personer som reser med Flygbussarnas personalkort från Arlanda nattetid:

  • För Flygbussarna reser man på Flygbussbiljett för SuperShuttle på SuperShuttle-biljett.
  • När SuperShuttle tar över nattrafiken innebär det alltså INTE att man kan åka på flygbussbiljett på SuperShuttle. Detta gäller både personal på flygplatsen och andra kunder.
  • För att resa med SuperShuttle bör man boka i förväg men SuperShuttle kommer i övergångsperioden att ha ökad bemanning så att de skall kunna hantera bokning på plats.
  • Vi (Flygbussarna) skall under en övergångsperiod om tre månader från övertagandet (30-31 okt) vara mer generösa med återlösen av flygbussbiljetter för personer som hade tänkt resa på natten. För dessa kunder under denna period gäller följande:
  • Vi tar inte ut någon administrativ avgift för återlösen.
  • Även biljetter som normalt inte återlöses (personalkort, ToR etc) kan återlösas om kriterierna ovan stämmer.