På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Gate och boardingtid i ny version av appen

2013-11-20, kl. 10:00

Nu uppdateras appen med en rad tjänster som gör det smidigare för resenären att navigera på flygplatsen: gate- och boardinginformation för avgående flyg i realtid, ankomsttid för bagaget och en reseplanerare för kollektivt resande till och från flygplatsen. I appen finns också funktionen The Local's Guide, en reseguide som baseras på Instagramflöden från flera av världens storstäder.

Efter lanseringen av den gemensamma Swedavia-appen tidigare i år har många resenärer efterfrågat fler funktioner för mobilen som används ”on the go” på väg till och från flygplatsen eller resmålet. Nu uppdateras appen med ett antal resenärsnära funktioner såsom gate- och boardinginformation för avgående flyg samt information om hur lång tid det är till ankommande bagage. En ytterligare funktion som tillkommer är reseplaneraren som visar hur man enklast reser kollektivt till och från flygplatsen.

– Vi har gjort uppdateringar i appen som grundar sig på resenärernas önskemål om snabb tillgång till den här typen av information var man än befinner sig på flygplatsen. Framförallt kommer den att underlätta vistelsen på en storflygplats som Stockholm Arlanda Airport, säger Michael Persson Gripkow, marknadsdirektör på Swedavia.

Mobiltjänsten The Local’s Guide, som är en realtidsreseguide baserad på Instagramflöden, har också lanserats. Nu kan användarna även få reseinspiration via appen genom att The Local´s Guide inkluderats i den nya versionen.

The Local's Guide (nytt fönster)

Om Swedavia-appen

Appen är gemensam för alla Swedavias flygplatser och den laddas ner här:
iPhone: http://appstore.com/swedaviaswedishairports
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=se.swedavia.arlanda

För användare av Windows Phone och Windows 8 lanseras idag även den första versionen av appen, den laddas ner här:

Windows Phone 8:
http://www.windowsphone.com/s?appid=502475c5-fabe-4001-9da9-5d6238644a2a
Windows 8:
http://apps.microsoft.com/windows/app/swedavia-swedish-airports/2034133f-e895-4102-8c17-a5b52c7732db