På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

SkyCity bästa ReseShopping 2013

2014-01-30, kl. 12:01

SkyCity är stockholmarnas favoritcentrum för Reseshopping 2013. Detta framgår av Evimetrix årliga undersökning om hur stockholmarna värderar 47 centrum, gallerior och handelsplatser i länet.

Undersökningsföretaget Evimetrix har låtit drygt 2 200 stockholmare uttala sig om 47 centrumanläggningar i Stockholms län. I den nya kategorin ReseShopping vann SkyCity, Stockholm Arlanda Airport, med Stockholms Centralstation på andra plats.

Kriterierna som använts i bedömningen är till exempel utbud av butiker och av restauranger och kaféer, trivsamhet, tillgänglighet och parkeringsmöjligheter. Det som SkyCity bedöms vara allra starkast på är utbudet av restauranger/caféer.

– SkyCity är en spännande mötesplats som under 2013 har fått flera nya butiker, restauranger och serviceenheter som inte finns någon annanstans på flygplatsen. Vi är glada över utmärkelsen "Stockholms bästa resecentrum" och vi kommer att fortsätta utveckla SkyCity till en plats där resenärer, hotellgäster, företag och anställda kan mötas och trivas, säger Roel Huinink, vd Arlanda Schiphol Development Company som ansvarar för butiker, restauranger och kommersiell service på Stockholm Arlanda Airport.

Vann i kategorin Favoritcentrum gjorde Täby Centrum, tätt följt av Nacka Forum och NK.