På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Företagstjänster

  • Spela film
    Ha tillgång till hela världen

    Få hjälp att etablera passagerar- och fraktlinjer till Sveriges viktigaste flygplatser.

  • Spela film
    Hyr lokal på flygplatsen

    Öppna butik, restaurang eller kontor på flygplatsen och få närhet till hela världen.

Stockholm Arlanda Airport är ett av Sveriges viktigaste kommunikationsnav där det finns stora möjligheter för ditt företag att både verka och synas. Här kan du till exempel hyra ett kontor, starta en butik eller restaurang nära flyget och resten av världen eller göra reklam som når ut till dryga 19 miljoner resenärer varje år. Just nu expanderar flygplatsen och Airport City planeras och växer fram.

Företagstjänster på Stockholm Arlanda Airport

flygmarknadFlygmarknad

Genom att etablera en flyglinje eller en flygfraktslinje i Sverige når du enkelt hela Skandinavien, Östersjöregionen, Europa och resten av världen. Flygmarknad fungerar som ett stöd och hjälper dig att starta flyglinjer på flygplatsen.

 FastigheterFastigheter

Att öppna butik, restaurang eller ha kontor på flygplatsen har flera fördelar. Oavsett vilken verksamhet du vill etablera så får du tillgång till en extremt stor marknad, dessutom tar sig du och dina gäster lika enkelt hit som till resten av världen.

ReklamReklam

På flygplatsen rör sig varje år massvis med köpstarka resenärer. Genom att följa passagerarna och göra reklam från parkering, via incheckning och gate, till boarding och ankomst blir flygplatsen en optimal plats för ditt företag att nå ut till era kunder.

FastighetsutvecklingProjekt

Stockholm Arlanda Airport expanderar ständigt. En del av denna utveckling är Airport City som just nu planeras. Där kommer du bland annat kunna hyra kontor – så nära flyget och resten av världen man kan komma.

EnergiSwedavia Energi

Swedavia Energi ansvarar för energiförsörjningen i form av el, värme och kyla på flera flygplatser runt om i Sverige. Dessutom erbjuds drift- och rådgivningstjänster till flygplatsernas aktörer.

TelecomTelefoni & datatjänster

Airport Telecom är en totalleverantör som erbjuder ditt företag kommunikationstjänster inom telefoni och data. Kunskap om flygplatsmiljön ingår alltid eftersom de tekniska plattformarna finns ute på flygplatsen.