På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Vinn en plats i Fotobögarnas utställning

Var med och tävla i Instagramtävlingen #aproudcity och du har chansen att få vara med på Fotobögarnas utställning på Stockholm Arlanda Airport.

Fotokollage med tre bilder av Patric Westfelt, Urban Almqvist och Frank Lee.

Ta chansen att få visa upp din bästa bild för tusentals resenärer på Arlanda, i Fotobögarnas utställning Stockholm: A Proud City. Det är enkelt att vara med och tävla – gör så här:

  • Ta en bild som skildrar Stockholm ur ett vardagsperspektiv och som andas mångfald och kärlek.
  • Publicera bilden på Instagram och tagga den #aproudcity.

Av de 25 mest gillade bilderna utser juryn en vinnare. Juryn består av Swedavias marknadsdirektör Michael Persson Gripkow, Swedavias mångfaldschef Tove Möller och Fotobögarna Michael Silkesjöö och Jonas Norén. Vinnare blir den fotograf som juryn anser bäst lyckats fånga andan från utställningen Stockholm: A Proud City. Utställningen är en Stockholmsskildring ur ett vardagsperspektiv som andas mångfald och kärlek.

Tävlingsregler

Tävlingen pågår mellan den 30 juli och den 10 augusti 2014. Bidrag som kommer in efter den 10 augusti får inte delta i tävlingen. Anställda på Swedavia AB får inte delta i tävlingen. I enlighet med Instagrams användarvillkor måste du ha fyllt 13 år för att få tävla.

Vinnaren

Vinnaren väljs ut av en jury bestående av representanter från Swedavia och Fotobögarna. Vinnaren kontaktas via telefon och mejl senast den 18 augusti. Juryns beslut kan inte överklagas. Vinnaren betalar eventuell skatt på vinsten.

Pris

Priset är att den vinnande bilden trycks på bakprintad akryl, som ger en extra effektfull känsla till bilden, och hängs upp tillsammans med Fotobögarnas utställning på Stockholm Arlanda Airport med vinnarens namn tydligt synligt. Utställningen pågår mellan den 31 juli och den 19 september.

Vinnaren får också behålla den tryckta bilden (värde cirka 5 000 kronor) när utställningen tas ner.

Priset kan inte bytas mot pengar eller andra varor.

Hantering av personuppgifter

All behandling av personuppgifter sker utifrån bestämmelserna om integritetsskydd i personuppgiftslagen. 
Läs mer om PUL

Frågor?

Om du har frågor om tävlingen, kontakta info@arlandaairport.se


Fotografer, bilderna ovan: Patric Westfelt, Urban Almqvist och Frank Lee.