På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

5 snabba resfrågor till Anna Lindberg

 

Simhopparen Anna Lindberg på ArlandaVad OS-packar du?

Det är faktiskt väldigt enkelt. Det är ganska förbestämt vad man få ha på sig under OS med tanke på sponsorerna. Men självklart har jag med mig en del privata kläder också. Det viktigaste, baddräkten, får jag från Svenska Simförbundet.

Vilket är ditt bästa packningsknep?

Jag har ett bra knep för att inte glömma någonting: jag brukar ställa fram väskan några dagar innan jag ska resa. Kommer jag på något som ska med som jag inte brukar använda lägger jag ner det i förväg – därför har jag faktiskt aldrig glömt något viktigt!

Vilket är ditt bästa resminne?

Australien är speciellt, det gillar jag. Ett särskilt minne är resan till Budapest 2006 – det var då jag tog mina första EM-guld. Dagen innan promenerade vi runt i gamla Budapest och det var en sådan härlig känsla och stämning där.

Vem skulle du vilja sitta bredvid på flyget?

Någon som pratar lagom mycket. Eller sover mycket, för det gör jag. Nu när jag har ett litet barn tar jag chansen att vila när jag flyger. Jag vill absolut inte sitta bredvid någon pratkvarn! 

Vilket är ditt sämsta souvenirköp?

När jag var liten köpte jag en sten från Berlinmuren. Efteråt kändes det lite som ”Vad ska jag göra med den här?!” Sedan har jag köpt smycken i Mexiko som jag tyckte var en jättebra idé just då men som jag aldrig har använt när jag kom hem, haha.