På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra
Planerat tekniskt underhåll – ankomster och avgångar uppdateras inte

Viktig information från Stockholm Arlanda Airport

Minimera Maximera

Planerat tekniskt underhåll – ankomster och avgångar uppdateras inte

Uppdaterad 2016-08-25 kl. 22:57
Under fredag kväll och natt uppdateras inte ankomster och avgångar på grund av planerat tekniskt underhåll. Vi hänvisar till vår chatt som har öppet under hela natten samt vår kundtjänst, tel. 010-109 10 00 eller 010-109 31 00 om du behöver information om aktuella ankomst- och avgångstider under den här tiden.

Världsledande klimatarbete på Arlanda

På Stockholm Arlanda Airport arbetar cirka 17 000 personer i omkring 600 olika företag. Flygplatsen kan liknas med en mindre stad. Miljöfrågor har sedan länge varit prioriterade och flygplatsen arbetar inom flera olika områden för att minska sin miljöpåverkan. Minskade koldioxidutsläpp är ett av områdena som står i fokus.

Världsledande klimatarbete på Arlanda

Arlandas klimatarbete är idag certifierat på högsta nivån i ett europeiskt program som graderar hur flygplatser arbetar med att minska sin klimatpåverkan.

Samtidigt som biobränslen ersätter fossila bränslen i flygplatsens byggnader och fordon pågår ständiga energieffektiviseringar. Flygplatsen genomför dessutom åtgärder för att så få som möjligt ska störas av flygbuller, vatten som rinner från flygplatsens banor renas, glykol som används för att avisa flygplanen innan start samlas upp och allt avfall sorteras och återvinns.