På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

SAS börjar flyga direkt till Gdansk i maj 2016

2015-10-19, kl. 16:20

Den 25 maj 2016 börjar SAS flyga direkt till Gdansk från Stockholm Arlanda Airport. Linjen kommer att avgå sex dagar i veckan, alla dagar utom lördagar.

SAS flög Stockholm-Gdansk under en kortare period 2011 och 2012 och har nu beslutat att flyga den mer frekvent från sommaren 2016.

Det finns en mycket stor och kraftigt växande marknad mellan Stockholm och Gdansk. Majoriteten av resenärerna reser idag till/från Skavsta. En direktlinje till Stockholm Arlanda kommer att öka tillgängligheten.

– Polen och Östeuropa är en växande marknad till och från Stockholm och Sverige. Att SAS nu går in i Gdansk understryker bara behovet av ökad tillgänglighet till och från regionen, säger Elizabeth Axtelius, Aviation Business direktör på Swedavia.

Flyg reguljärt till Mykonos från 21 maj 2016

Med start den 21 maj 2016 börjar SAS flyga reguljärt en dag i veckan till Mykonos som tidigare varit en charterdestination.