På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Carlsberg EM-satsar med fotbollsbar på Arlanda

2012-04-12, kl. 09:00
Från torsdag 12 april kommer resenärerna i Terminal 5 på Arlanda att kunna ladda inför sommarens fotbolls-EM. Då slår Carlsberg Euro Lounge upp portarna.

Carlsberg är en av huvudsponsorerna till fotbolls-EM 2012. Som en del i EM-satsningen har Carlsberg, tillsammans med SSP, The Food Travel Experts och Swedavia-dotterbolaget Arlanda Schiphol Development Company (ASDC), byggt upp en Euro Lounge på Arlanda. Konstgräs, fotbollsspel och TV-skärmar som visar matcherna är en del av interiören i den spektakulära baren. Speciellt framtagna tilltugg, till exempel snacks och korvar, bidrar till upplevelsen.

Carlsbergs Euro Lounge ligger efter säkerhetskontrollerna i Terminal 5, i piren för gaterna 1-10, och är öppen för alla fotbollsälskare som ska ut och flyga. EM-matcherna kommer att kunna följas av barbesökarna på fem 55-tums-skärmar. Mellan matcherna visas höjdpunkter från tidigare mästerskap.

– Fotboll har alltid legat Carlsberg varmt om hjärtat. Vi är stolta över att sponsra fotbolls-EM 2012 och vår Euro Lounge på Arlanda är ett utmärkt sätt att förstärka fotbollsupplevelsen för alla fans och fotbollsintresserade, säger Mark Jensen, vd på Carlsberg Sverige.

– Carlsbergs Euro Lounge sticker verkligen ut. Med konstgräs, TV-skärmar, Fussballspel och andra attribut från fotbollens värld har vi lyckats skapa en helhetsupplevelse för alla besökare, säger Lars Edengréen, vd för SSP Sweden.

– Stockholm Arlanda Airport är en plats för upplevelser och möten mellan människor. Därför känns det roligt att tillsammans med våra affärspartners SSP och Carlsberg Sverige kunna erbjuda våra fotbollsälskande resenärer möjligheten att besöka Euro Lounge när de ska ut och resa, säger Roel Huinink, vd ASDC, som driver kommersiell utveckling av restauranger och butiker på Stockholm Arlanda Airport och Göteborg Landvetter Airport.

Baren öppnas för resenärer den 12 april och då kommer det bland annat att finnas möjlighet att utmana varandra i Fussball – det klassiska fotbollsspelet med fyra snurrande spakar på varje sida.