På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Daniel Wellington – nu i Terminal 5

2016-08-29, kl. 11:58

Den populära svenska klocktillverkaren Daniel Wellington har öppnat en pop up-butik på Stockholm Arlanda Airport. Det är den första butiken i Europa och den första någonsin på en flygplats.

– En klocka är en perfekt present som uppskattas av många och det känns fantastiskt bra att nu kunna erbjuda våra kunder möjligheten att handla på resande fot. Att öppna vår första butik i Europa på en flygplats och dessutom på hemmaplan, är såklart extra roligt, säger Martina Engwall, Head of Travel Retail på Daniel Wellington.

I den nya butiken säljs ett reseanpassat utbud av Daniel Wellingtons produkter. Förutom ordinarie sortiment kommer butiken erbjuda nyheter som säljs exklusivt i de egna försäljningskanalerna.

– Vi är glada att kunna erbjuda våra resenärer ett bredare reseproduktutbud på Arlanda samtidigt som vi är stolta över att Daniel Wellington väljer att göra sin första europeiska etablering hos oss, säger Magnus Ros, chef för Commercial Services på Swedavia.

Butiken finns i Terminal 5, mellan gate 1-10 och F26-69, och är öppen till 15 november.

Hitta till Daniel Wellington

Läs mer om Daniel Wellington på företagets webbplats (nytt fönster)