På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Delta Air Lines tillbaka på Arlanda

2014-06-11, kl. 10:55

Ett säkert sommartecken är att Delta Air Lines återupptar sina flygningar från Stockholm Arlanda till New York. Och denna gång varar sommaren ända till den 20 september.

Delta Air Lines är tillbaka på Arlanda igen och därmed får Stockholm en fjärde direktlinje till New York, USA. New York är den destination från Arlanda som under 2014 ökat mest, räknat i antal passagerare.

- Det är väldigt roligt att få hälsa Delta Air Lines tillbaka till Stockholm Arlanda Airport igen. Ytterligare en direktlinje till New York bidrar till att möta den stora efterfrågan på goda förbindelser med USA, och att Arlanda och Stockholm stärker positionen som ett nav för kommunikationen i Skandinavien, säger Kjell-Åke Westin, flygplatsdirektör Stockholm Arlanda Airport.

Flyglinjen trafikeras med 170-sitsiga Boeing 757-200 fem gånger per vecka fram till den 23 juni, och sedan fyra gånger per vecka ända fram till den 20 september. Avgångstider är klockan 12.45 från Arlanda och ankomsttid på JFK 15.50, lokal tid.