På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Delta till Arlanda i sommar

Foto: Per Ottenström
2013-02-20, kl. 10:00

Delta Air Lines kommer att flyga nonstop mellan Stockholm Arlanda och New York även i sommar. Med start den 2 juni blir det upp till sex turer per vecka med 170-sitsiga Boeing 757-200. Linjen är Sveriges enda direktlinje till flygplatsen JFK i New York.

− Stockholm har länge varit ett populärt resmål för amerikanska semesterfirare och det är därför logiskt att ha den här förbindelsen under sommarmånaderna. Vi är glada att kunna bidra till turistintäkterna i Sverige genom att flyga in tusentals turister i sommar, säger Perry Cantarutti, ansvarig för Deltas verksamhet I Europa.

Flyglinjen kommer att trafikeras sex gånger per vecka i juni, fem gånger per vecka i juli och fyra gånger per vecka i augusti. Avgångstider är klockan 13.50 från Arlanda och ankomsttid på JFK 16.40, lokal tid. Till Stockholm går flyget klockan 21.45 från New York och landar åter på Arlanda 12.20 nästa dag.