På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Direktflyg från Arlanda till Beirut med Germania Airline

2016-06-06, kl. 10:00

Med start på svenska nationaldagen börjar det Berlin-baserade flygbolaget Germania Airline flyga mellan Stockholm Arlanda Airport och Beiruts Rafic Hariri International Airport. Två gånger i veckan kommer resenärerna att kunna flyga nonstop till det östra Medelhavsområdets fashionabla huvudstad.

– Vi är glada över att Germania Airline startar denna direktlinje som blir den andra linjen till Beirut inom en vecka. Det är tydligt att vi har en stark efterfrågan på flygresor till Libanon, som man tidigare inte kunde flyga direkt till från Stockholm. Det är också väldigt positivt att Air Germania etablerar sig som ytterligare ett flygbolag på Arlanda, som ökade antalet internationella resenärer med nära nio procent det första kvartalet i år, säger Elizabeth Axtelius, Aviation Director på Swedavia.

– Vi är mycket nöjda med den starka efterfrågan på resor till Beirut från Stockholm och att nu kunna erbjuda en direktlinje mellan de två huvudstäderna. Vårt flygerbjudande till Beirut vänder sig till både privat- och affärsresenärer, liksom alla de som besöker vänner och släktingar i Libanon, säger Karsten Balke, VD på Germania Airline.

Avgångarna kommer att ske på måndagar och torsdagar varje vecka. Bokningar sker via www.flygermania.com eller resebyrå.