På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Direktflyg till Hongkong med SAS

Vy över Hongkong - ny direktdestination från Arlanda
2014-12-18, kl. 15:06

Idag meddelade SAS en ny flyglinje mellan Stockholm Arlanda Airport och Hongkong. Från september 2015 kommer resenärer kunna flyga direkt, vilket skapar förbättrade möjligheter för resande till och från Asien.

Hongkong är en av de allra mest populära destinationerna i Asien som idag inte servas av någon direktlinje från Sverige. Omkring 160 svenska företag är etablerade i Hongkong-regionen, vars flygplats dessutom är världens största fraktflygplats.

– Ett glädjande besked och ett fantastiskt tillskott för resenärer i båda riktningarna. Fler interkontinentala direktlinjer förbättrar ytterligare vår position som ett nav för kommunikationen i Skandinavien. Förra året fick vi sju nya utomeuropeiska flyglinjer från Arlanda och i år ytterligare två och det är väldigt roligt att den svenska tillgängligheten stärks än mer under nästa år, säger Kjell-Åke Westin, flygplatsdirektör Stockholm Arlanda Airport.

SAS startar linjen Stockholm Arlanda – Hongkong under september 2015 och kommer att trafikera den fem gånger i veckan.