På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Elektronikkedjan Capi kommer till Arlanda

2013-04-04, kl. 11:17

Under april kommer elektronikkedjan Capi att öppna tre butiker på Stockholm Arlanda Airport - i Terminal 2, Terminal 4 och Terminal 5.

Capi är en holländsk elektronikkedja som specialiserat sig på att driva butiker på flygplatser och profilerar sig med att erbjuda unika shoppingupplevelser och konkurrenskraftiga priser. Capi har en stark nordisk närvaro och har varit etablerade på flygplatser sedan 1957 men kommer först nu till Sverige.

– Vi är mycket glada över att Capi öppnar på Arlanda. Vi vill kunna erbjuda våra resenärer upplevelser i form av bra och spännande shopping. Capis vision om att erbjuda det senaste produkterna till bästa möjliga pris ser vi som ett led i den satsningen, säger Roel Huinink, VD på Arlanda Schiphol Development Company AB, som ansvarar för utveckling av butiker, restauranger och kommersiell service på Stockholm Arlanda Airport och Göteborg Landvetter Airport.

Capi säljer premiumvarumärken, nischvarumärken och det egna varumärke MiTone. Capis butiker är framtagna utifrån åtta marknadskoncept som baseras på specifika köpbeteenden hos resenärer.

– Capi har länge velat etablera sig på den svenska marknaden och den spännande utvecklingen på Arlanda under de senaste åren gör vår etablering till ett strategiskt och naturligt steg, säger Peter Wiggers, VD på Capi.

Butikerna öppnar under april.