På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Espresso House har öppnat på Arlanda

2016-07-19, kl. 11:26

Nordens största cafékedja Espresso House öppnade idag en Coffee Shop i ankomsthallen vid Terminal 5. Perfekt för dig som vill äta och dricka något gott när du väntar på vänner och familj och för dig som vill köpa med dig något till hemresan. 

Espresso House serverar högkvalitativt kaffe med bönor från enskilda gårdar och regioner. De säljer även sallader, smörgåsar och bakverk, som bakas i det egna bageriet.

– Vi är glada över att utveckla vårt samarbete med Swedavia och ser fram emot att öppna en Coffee shop i världsklass på Sveriges största flygplats, säger Johan Gederberg, etablerare på Espresso House.

Espresso House på Stockholm Arlanda Airport är en så kallad express-enhet, vilket innebär att utbudet är anpassat för dig som vill köpa med dig något i farten.

– Vi är glada över att nu kunna erbjuda ett ännu större kaffeutbud på Arlanda från det populära Espresso House, säger Magnus Ros, chef för Commercial Services på Arlanda.

Här hittar du Espresso House på Arlanda