På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Norwegian lanserar nya linjer

2012-11-07, kl. 14:32

Norwegian fortsätter sin satsning på den svenska marknaden. Direktflyg från Stockholm Arlanda Airport till Burgas, Korsika, Paris och Pisa är nyheter i sommarprogramet 2013.

Burgas, Korsika och Pisa är sommardestinationer medan Paris blir en året runt-linje med sex avgångar i veckan. Norwegian ökar samtidigt kapaciteten med nära 15 procent till en rad befintliga destinationer som London, Barcelona, Rom, Vasa, Göteborg och Umeå.

Direktlinjen till Korsika lanseras den 4 maj och kommer att flygas varje lördag. Direktlinjen till Pisa börjar med en lördagsavgång i veckan från den 13 april, senare i sommar tillkommer fler avgångar. Direktlinjen till Burgas startar den 25 juni med två avgångar i veckan; varje tisdag och torsdag. Direktlinjen till Paris - Orly lanseras den 11 april och kommer att flygas varje dag, förutom lördagar.

Norwegian ökar också frekvensen på flera befintliga linjer. Bland annat kommer man att flyga dagligen till Rom medan Barcelona får tolv avgångar i veckan. Från och med april 2013 blir det också fem dagliga avgångar mellan Stockholm-Arlanda och London. Bolaget satsar även på den svenska inrikesmarknaden och lanserar fler avgångar mellan Stockholm-Arlanda och Göteborg samt mellan Stockholm-Arlanda och Umeå.