På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Norwegian med kraftig satsning på långlinjer mellan Stockholm och USA

2016-03-23, kl. 11:07

Norwegians internationella expansion fortsätter och det gäller särskilt satsningen på långlinjer. Med fler Dreamlinerplan i flottan utökas antalet direktflyg väsentligt mellan Stockholm och de populära destinationerna Los Angeles, San Francisco och Fort Lauderdale. 

Ända sedan Norwegian startade långdistansverksamheten för snart tre år sedan har direktflygen mellan Skandinavien och USA och Thailand varit oerhört populära med en kabinfaktor på över 90 procent. Den stora efterfrågan gör att bolaget nu utökar antalet avgångar från Stockholm till Los Angeles, San Francisco och Fort Lauderdale. Los Angeles har tidigare varit en sommarlinje men blir nu en året-runt-linje. Förutom dessa tre direktlinjer flyger Norwegian även direkt från Stockholm till New York, Las Vegas och Puerto Rico i USA samt till Bangkok i Thailand. 

– Det är glädjande att resenärer i Sverige uppskattar våra prisvärda direktflyg mellan Stockholm och populära destinationer i USA i moderna och bekväma Dreamlinerplan. Vi märker även att allt fler amerikaner reser med Norwegian till Europa. Den stora efterfrågan gör att vi satsar på ännu fler avgångar mellan Stockholm och Los Angeles, San Francisco och Fort Lauderdale, säger Thomas Ramdahl, kommersiell direktör på Norwegian.

Sedan slutet av oktober 2015 flyger Norwegian direkt till Las Vegas från Stockholm. De många linjerna till USA ger stora kombinationsmöjligheter att upptäcka det stora landet i väst.

Norwegians långlinjer från Stockholm Arlanda: 

Stockholm (ARN) – Los Angeles (LAX)

Norwegian fortsätter den befintliga sommarlinjen även under vintern med två avgångar i veckan. Under sommaren erbjuder Norwegian tre avgångar i veckan.

Stockholm (ARN) – Oakland/San Francisco (OAK)

Norwegian ökar kapaciteten under vintern med 50 procent vilket innebär tre avgångar i veckan året runt. 

Stockholm (ARN) – Miami/Fort Lauderdale (FLL)

Norwegian ökar kapaciteten under vintern med 50 procent vilket innebär tre avgångar i veckan under vinterhalvåret. 

Stockholm (ARN) – New York (JFK)

Fyra avgångar i veckan under sommarhalvåret och tre avgångar i veckan under vinterhalvåret.

Stockholm (ARN) – Las Vegas (LAS)

En avgång i veckan.

Stockholm (ARN) – Puerto Rico (SJU)

En avgång i veckan.

Stockholm – Bangkok (BKK)

Tre avgångar i veckan under vinterhalvåret och en avgång i veckan under sommaren.