På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

SAS öppnar ny linje till Aarhus

2015-06-26, kl. 15:25

Med start i oktober flyger SAS direkt till Aarhus i Danmark. Linjen trafikeras med hjälp av bolaget Jet Time med flygplanstypen ATR.

Från den 25 oktober flyger SAS direkt mellan Stockholm Arlanda och Aarhus. Linjen kommer trafikeras två gånger dagligen med hjälp av Jet Time, ett danskt flygbolag som utför flygningar åt ett antal svenska och danska researrangörer.

– Våra kunder och näringslivet har länge efterfrågat en direktlinje mellan Stockholm och Aarhus och därför är vi väldigt glada över att vi nu kan möta deras behov med två avgångar dagligen. Tack vare direktlinjen städerna emellan blir det enklare för resenärer från Sverige att på ett smidigt sätt besöka Aarhus som erbjuder ett brett nöjesutbud och ett kulturliv i utveckling, säger Annelie Nässén, global försäljningsdirektör SAS.

Flygningarna mellan Stockholm Arlanda och Aarhus kommer flygas med en ATR med 70 stolar ombord. Första avgången är från Aarhus den 25 oktober kl 18:35 och flygtiden är 1 timme och 30 minuter.