På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Stockholm Arlanda Airport lanserar engelskspråkiga appar

2012-01-11, kl. 08:08

Den 10 januari lanserades engelskspråkig version av Stockholm Arlanda Airports appar för iPhone och Android. Ännu fler resenärer har nu möjlighet att bättre förbereda sig inför en flygresa.

I den nya versionen av apparna har kartorna utvecklats och visar utförligare information om butiker och annan service som hjälper resenärerna att hitta på flygplatsen. I iPhone-appen finns det dessutom länkar från kartan direkt till butiksinformation samt länkar från erbjudanden till de butiker där varan säljs.

– Vi tror att dessa nya funktioner kommer att vara till stor nytta för våra resenärer som är intresserade av att hitta vårt breda utbud av butiker och restauranger här på flygplatsen. Genom bra möjligheter att lokalisera sig och även möjlighet att ringa till enheterna är detta den rätta vägen till bra kundservice, säger Roel Huinink, verkställande direktör för Arlanda Schiphol Development Company AB, som ansvarar för utveckling av butiker och restauranger på flygplatsen.

I och med den engelska versionen har ännu fler resenärer möjlighet att bättre förbereda sig inför en flygresa.

– Swedavia strävar hela tiden mot att göra resandet enklare och smidigare för alla resenärer, därför är det väldigt roligt att så många fler nu får tillgång till våra appar, säger Anna Berglund ansvarig för Swedavias digitala kanaler.

Funktioner i Stockholm Arlanda Airports appar

  • Få information om aktuella ankomster och avgångar för flyget två dagar framåt i tiden för både inrikes och utrikes. Spara din flygresa och se enkelt de senaste uppdateringarna.
  • Flygplatsguide - inklusive terminalkartor med butiker, caféer och service samt parkeringskartor
  • Erbjudanden om shopping och resor
  • Boka parkering
  • Nyheter, väder, se flygplatsen genom tre webbkameror
  • Avgångstider för Arlanda Express

Så här laddar du ner apparna

IPhone-appen kan laddas ner från Apples App Store, antingen via iTunes eller direkt via en iPhone. Appen heter "Arlanda flygplats". Appen kan även laddas ner här: http://itunes.apple.com/se/app/arlanda-flygplats/id416802374?mt=8

Android-appen laddas ner via Android Market och länken
https://market.android.com/details?id=se.swedavia.arlanda&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsInNlLnN3ZWRhdmlhLmFybGFuZGEiXQ