På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Stockholm Arlanda Airport välkomnar H&M

2014-01-17, kl. 16:45

Stockholm Arlanda Airport välkomnar H&M som idag öppnar sin första pop up-butik någonsin i Terminal 5. Butiken säljer H&M:s utökade sportsortiment som tagits fram inför de olympiska och paralympiska spelen i Sotji. Möjligheterna att nå hundratusentals resenärer från både Sverige och andra delar av världen gjorde att H&M:s val föll på Arlanda.

Pop up-butiken invigs fredagen den 17 januari klockan 12.00 i Terminal 5 innanför säkerhetskontrollen. Den erbjuder H&M:s utökade sportsortiment samt Go Gold-kollektionen som är inspirerad av de plagg som H&M har designat för att bäras av de svenska idrottarna som ska tävla i OS och Paralympics. Butiken är öppen till och med den 23 februari 2014.

– Med H&M:s pop up-butik på Arlanda vill vi överraska våra kunder och uppmärksamma dem på vår utökade sportsatsning, och att vi har designat kläder till de svenska atleterna som ska tävla i de olympiska och paralympiska spelen. Vi väljer Arlanda som plats för vår första pop up-butik någonsin, eftersom det är en plats där många människor passerar och vi får en chans att nå såväl svenska som internationella resenärer, säger Martino Pessina, landschef för H&M i Sverige.

– Vi vill att Arlanda ska vara en inspirerande plats där våra resenärer får en unik shoppingupplevelse med någonting nytt att upptäcka varje gång de besöker flygplatsen. Därför är det väldigt roligt att H&M Sverige väljer att öppna sin första pop up-butik någonsin hos oss, säger Michael Persson Gripkow, marknadsdirektör på Swedavia.

Den här formen av samarbete är en del av utvecklingen av resenärserbjudandet på Stockholm Arlanda Airport. Under 2013 reste nära 21 miljoner människor via flygplatsen. I takt med att resenärstillväxten når rekordnivåer blir Arlanda en alltmer attraktiv plats för shopping, och utbudet utvecklas ständigt.