På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Tävla med ditt legendariska felköp på semestern

2013-04-16, kl. 13:57

På semestern är det lätt att bli alltför inspirerad och slå till på något som man aldrig skulle köpa hemma. Nu ger Swedavia dig som har udda eller oanvändbara souvenirer en andra chans genom tävlingen ”Legendariska felköp på semestern”. Första pris är en flygresa för två personer till Istanbul med Turkish Airlines.

Istället för att ångra de legendariska felköpen, passa på att hylla dem och ha chansen att vinna en flygresa för två. Skicka bara in en bild på ditt felköp till Stockholm Arlanda Airports Facebooksida och motivera köpet genom att svara på frågan: ”Hur tänkte jag nu?”

Tävlingen pågår till den 7 maj, alla Facebookbesökare kan ladda upp sina bidrag och rösta på sina favoriter. I tävlingsjuryn sitter Hans Fahlén, programledare och resejournalist, samt Michael Persson Gripkow, marknadsdirektör på Swedavia. De väljer sedan ut den slutgiltiga vinnaren bland dem som fick flest röster och vinnaren koras 16 maj. Första pris är en flygresa för två personer med Turkish Airlines.

Tävla på Facebook

Bidragen laddas upp in på Facebooksidan Stockholm Arlanda Airport, där det också finns mer information om tävlingen. Kom ihåg att du måste vara inloggad på Facebook för att kunna tävla.
Stockholm Arlanda Airports Facebooksida (nytt fönster)