På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Trendiga varumärken får svensk premiär

Butiken Bath & Body Works på Arlanda, foto
2015-03-03, kl. 09:37

Stockholm Arlanda Airport bygger en ny exklusiv shoppinggata. Nu öppnar två nya butiker med varumärken som tar klivet in på den svenska marknaden. Det populära klädmärket Superdry etablerar sin första svenska butik på Arlanda och även det amerikanska skönhetsvarumärket Bath & Body Works öppnar sin första europeiska butik på flygplatsen.

Den nya shoppinggatan ska vara helt färdigställd i vår, men redan nu slår nya butiken upp dörrarna och ger resenärerna ett nytt shoppingutbud. Superdry är ett spännande och modernt varumärke med kläder som blandar amerikansk vintagestil och japansk grafik med brittisk design. Den andra butiken som slår upp dörrarna är Bath & Body Works som är en av USA:s största butiker inom hudvård och parfym. Butiken på Arlanda är deras första i Europa.

– Våra resenärer kommer att få unika shoppingupplevelser när vi är först med att ta emot helt nya varumärken på den svenska marknaden. Det är verkligen roligt att välkomna både Superdry och Bath & Body Works på Arlanda. Det visar också på flygplatsens roll som mötesplats och marknadsplats med över 20 miljoner besökare per år. Den nya shoppinggatan stärker utbudet och förbättrar resenärsupplevelsen, säger Magnus Ros, Director Commercial Services på Swedavia.

Den nya shoppinggatan ligger i Terminal 5 och kommer att bjuda på många kända varumärken. Sedan tidigare finns bland andra Victoria's Secret och Michael Kors i butiksmixen.

Bath & Body Works butik i Terminal 5

Superdrys butik i Terminal 5