På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Victoria’s Secret i Sky City

2015-09-01, kl. 10:51

Idag öppnade Victoria's Secret ytterligare en butik på Arlanda. Den nya butiken ligger i Sky City, vilket innebär att butiken är tillgänglig för alla oavsett om man ska ut och resa eller ej.

Den första svenska Victoria's Secret-butiken öppnades våren 2013 på Stockholm Arlanda Airport. Efterfrågan på Victoria's Secrets produkter har varit stor hos både resenärer och medarbetare, och därför har nu ytterligare en butik öppnats på Arlanda, i Sky City.

– Vi är glada över att Victoria's Secrets valt att göra ytterligare en etablering på Arlanda. Att den nya butiken dessutom etablerats i Sky City och är tillgänglig för alla bidrar till att göra flygplatsen till en attraktiv marknadsplats för alla besökare, säger Kjell-Åke Westin, flygplatsdirektör Stockholm Arlanda Airport.

Butiken i Sky City erbjuder parfymer, body mist, hudvårdsprodukter, kosmetika, necessärer, väskor, resväskor, scarfar och solglasögon. Här finns också deras populära trosor i flera modeller och färger.

Victoria's Secret har funnits i 35 år och har över 1 000 butiker världen över. Varje år ses deras modeshow av kändisar och miljontals människor världen över. Lika populära är deras skönhetsprodukter och accessoarer.  

Victoria's Secret i SkyCity