På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Watt & Veke och Rituals Cosmetics på Arlanda

2012-11-19, kl. 15:00

I år firar adventsstjärnan 100 år i Sverige. Det firas på Arlanda med montern Watt & Veke i Terminal 5 som säljer julstjärnor i alla dess former. Dessutom har Rituals Cosmetics öppnat i Terminal 5 – en butik som upphöjer kroppsvård till meningsfull ritual.

Adventsstjärnan sägs ha kommit till Sverige 1912 med professorskan Julia Aurelius som tog med sig en stjärna när hon flyttade hit från Tyskland. Traditionen spred sig först i kyrkliga kretsar i Lund och därefter vidare i landet.

Nu finns en specialmonter från Watt & Veke i Terminal 5, efter säkerhetskontrollen, där du köper adventsstjärnor i alla dess former. Montern kommer finnas på plats fram till jul.

Du hittar också Rituals Cosmetics som en avdelning i Taxfree-butiken i Terminal 5. Här hittar du skönhets- och kroppsvårdsprodukter, doftljus och heminredning. Rituals var ett av de första butikskoncepten i världen att kombinera kroppsvård och heminredningsdetaljer och filosofin handlar om att göra de dagliga rutinerna till meningsfulla ritualer.

Watt & Veke i Terminal 5.


Rituals Cosmetics i Taxfree-butiken i Terminal 5.