På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Terminal 5 – skandinavisk känsla i internationell miljö

Terminal 5 är vår största terminal med flest resenärer, nära 70 procent av alla som reser via Arlanda gör det just i Terminal 5. I projektet ingår en helt ny central säkerhetskontroll och en ny shopping- och matyta.

Terminal 5 – skandinavisk känsla i internationell miljö

En helt ny säkerhetskontroll ska byggas. Alla avresande resenärer i Terminal 5 ska använda en och samma säkerhetskontroll och när man passerat den ska det finnas en helt ny yta med shopping och mat.

Det ska kännas modernt, luftigt och inbjudande. En bra mix av permanenta butiker varvas med tillfälliga och säsongsbetonade pop-up-stores och self-servicestationer, där du smidigt ska kunna handla med dig något litet att äta. Oavsett om du har gott om tid att njuta av mat, dryck och shopping eller om det är mer bråttom till flyget, ska du kunna hitta något som passar. För alla plånböcker och smaker.

Det ska kännas att du flyger från en skandinavisk flygplats men att du samtidigt upplever att du är i en internationell miljö.