På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

We Are Arlanda

På fotoväggen We Are Arlanda ser du de flygplatsmedarbetare som blev utsedda till Årets vardagshjältar 2015. Personer som ser till att flygplatsen är säker, välstädad och som hjälper dig med allt från parkering till incheckning och kvarglömt bagage. Självklart med ett leende.

We Are Arlanda

Stockholm Arlanda Airport är fullt av vardagshjältar. Du har mött en del av dem när du har besökt flygplatsen, men de är betydligt fler. Vi kan inte uppmärksamma alla, men på fotoväggen We Are Arlanda får du möta några av de personer som gör Arlanda till en säker och effektiv flygplats med bra service.

Årets vardagshjältar 2015
2015 utsågs tolv vardagshjältar under Airport Award Operations, ett evenemang för alla företag med operativ verksamhet på Arlanda. Inför evenemanget fick alla företag med verksamhet på flygplatsen chansen att nominera sin egen vardagshjälte och motivera varför just deras kollega skulle vinna.

Arlandas vardagshjältar är:
Benne Mattsson, Samhall 
Jennifer Lien, Aviator
Laszlo Szomory, Tomina
Rustam Salimov, Menzies Aviation
Petra Thulin, SAS Ground Handling
Christian Persson, Bagport
Brahim Khayati, APCOA Parking
Fredrick Wachiaya, Swedavia Airports
Milos Kostadinovic, Sweport
Saima Harambasic, Rengörare Näslund
Mehwish Ahmad Khan och Kehkisha Ahmad, Securitas  

Vardagshjältarna visas nu på fotoväggen We Are Arlanda. Initiativet till utmärkelserna och fotoväggen kommer från Swedavias värdskapsutvecklare och deras chef Anna Ericsson.

– Tanken är att öka engagemanget och gemenskapen hos alla som jobbar här på Arlanda. Det känns såklart väldigt roligt att vi nu får chansen att visa upp våra vardagshjältar för en större publik, berättar Yvette Pierrou, värdskapsutvecklare på Swedavia.

Hitta hit

Fotoväggen We Are Arlanda är placerad i gången mellan Terminal 2 och Terminal 4. Årets vardagshjältar 2015 visas från 13 juni 2016 till början av 2017, då bilderna byts ut.

Här kan du se en karta över Arlandas terminaler

Se filmerna som visades när vardagshjältarna fick sina utmärkelser på Airport Award Operations 2015.

 
Medverkande: Brahim Khayati, Jennifer Lien, Laszlo Szomary och Rustam Salimov

 
Medverkande: Saima Harambasic, Milos Kostadinovic, Christian Persson och Fredrick Wachiaya 

 
Medverkande: Petra Thulin, Mehwish Ahmad Khan, Kehkisha Ahmad och Benne Mattsson