På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Brahim är lugn även när det hettar till

Brahim Khayati jobbar som taxivärd på Apcoa Parking. Tillsammans med sina kollegor hjälper han resenärer som ska resa vidare med taxi från Arlanda. Det är en roll som bland annat kräver förmågan att koordinera och ge god service.

Brahim är lugn även när det hettar till

När du har landat på Stockholm Arlanda Airport och vill åka vidare med taxi kan du vända dig till Brahim Khayati med dina frågor.

– De vanligaste frågorna rör taxibolag och priser, berättar Brahim Khayati.

I rollen som taxivärd är det viktigt att vara strukturerad, ha en helhetssyn och behålla lugnet när det uppstår stressiga situationer.

– Det händer att vi har betydligt fler resenärer än taxibilar här på Arlanda. Då måste jag vara organiserad och snabb för att successivt lösa problemet. Det gäller att hitta ett bra flyt för att situationen inte ska eskaleras, förklarar Brahim.

Han gillar själv att resa och det land han oftast besöker är Marocko.

– I Marocko finns det en massa fina och lugna stränder, mycket god mat och traditionella festligheter. Dit åker jag när jag vill vila upp mig, avslutar Brahim.